Wie zijn wij?

Energielabel Specialist Dries is een dynamisch en jong bedrijf dat zich sinds 2022 toelegt op het beoordelen en verstrekken van energielabels voor bestaande woningen. Met een toewijding aan professionaliteit en kwaliteit hebben wij het voorrecht gehad om al honderden woningen te voorzien van een energielabel. Ons team bestaat uit deskundige professionals die niet alleen gediplomeerd en gecertificeerd zijn, maar ook aangesloten bij de gerenommeerde koepelorganisatie Energielabel Deskundige.

Onze missie

Bij Energielabel Specialist Dries streven we ernaar om huiseigenaren te helpen hun woningen energie-efficiënter te maken. Onze missie is om door middel van nauwkeurige en betrouwbare energiebeoordelingen bewustwording te creëren over het belang van energiezuinigheid. We geloven dat een goed energielabel niet alleen essentieel is voor het voldoen aan wettelijke verplichtingen maar ook een sleutelrol speelt in het verduurzamen van de woningmarkt.

Label aanvragen

Onze Visie

Onze visie is om marktleider te worden in energielabeling door innovatieve en klantgerichte oplossingen te bieden. We streven ernaar om een voortrekkersrol te spelen in het promoten van energiezuinig wonen, waardoor we bijdragen aan een duurzamere toekomst. Bij Energielabel Specialist Dries geloven we dat elk huis de potentie heeft om energiezuiniger te zijn, en we zijn toegewijd aan het helpen van onze klanten om dit potentieel te realiseren.

Label aanvragen

Wat wij bieden

Onze inspecties zijn grondig en worden uitgevoerd in overeenstemming met de strengste regelgeving, zodat je verzekerd bent van een accuraat en betrouwbaar energielabel. Onze specialisten gebruiken de nieuwste technologieën en methodieken om ervoor te zorgen dat elke woningbeoordeling met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd.
Label aanvragen
CV inspectie

Warmte en professionaliteit

We begrijpen dat het proces van het verkrijgen van een energielabel mogelijk vragen oproept, en daarom staan onze vriendelijke experts altijd klaar om deze te beantwoorden. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat jouw ervaring met ons zowel informatief als aangenaam is. Bij Energielabel Specialist Dries ben je meer dan alleen een nummer; je bent een gewaardeerde klant wiens thuis we helpen optimaliseren.

Of je nu meer wilt weten over hoe je jouw energielabel kunt verbeteren of gewoon je huidige label nodig hebt voor een verkoop of verhuur, wij staan klaar om je te helpen met een glimlach. Neem contact met ons op en ervaar zelf de warmte en professionaliteit die ons uniek maakt in de branche.

We nodigen je uit om de energie-efficiëntie van jouw woning te verkennen en samen met ons te werken aan een groenere en duurzamere toekomst.

Label aanvragen

Hoe wij te werk gaan

Wat klanten zeggen

Lees wat onze klanten over ons zeggen en ontdek waarom zij voor Energielabel Specialist Dries hebben gekozen voor hun energielabel.

L. van Wingerden
L. van Wingerden
31 Mei 2024
Aangenaam contact en afwerking naar volle tevredenheid!
Elles Janssen
Elles Janssen
21 Mei 2024
Snelle levering van diensten en komt afspraken na!
herman toonen
herman toonen
10 Mei 2024
Daan Dries, Energielabel Specialist heeft op een adequate manier ons huis geïnspecteerd en voorzien van een Energielabel.
Henk Weerdmeester
Henk Weerdmeester
1 Mei 2024
Heel tevreden over het door Daan geleverde werk en de daarvoor gefactureerde kosten. Daan is een aangenaam persoon die zijn werk nauwkeurig uitvoert.
F Pantaloni
F Pantaloni
25 April 2024
Kundig en duidelijk. Goed en snel benaderbaar via verschillende kanalen. Reageert adequaat en denkt mee. Aanrader!
Irene Wischhoff
Irene Wischhoff
25 April 2024
Snel, correct, vriendelijk en professioneel !
Richard Dodde
Richard Dodde
12 April 2024
Snelle vakkundige service. Zeer aan te bevelen!!!!
E.K. Terpstra
E.K. Terpstra
10 April 2024
Snelle en klantgerichte service!